ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΙΔΑΚΤΩΡ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (PhD,MSc) - ΘΕΟΛΟΓΟΣ Ε.Κ.Π.Α - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ - ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Ο πατέρας του κατάγεται από τις Σέρρες και η μητέρα του από την Κύπρο.
Απόφοιτος της Κοινωνικής Θεολογίας Αθηνών, κέρδισε τέσσερις Υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), ενώ το 2005 βραβεύθηκε με ειδικό Αριστείο Σπουδών.
Το 2004 εισέρχεται στο πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τομέα Θρησκειολογίας – Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Για τρία χρόνια χρηματίζει Βοηθός Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και διδάσκει «Ιστορία Φιλοσοφίας» και «Θέματα Φιλοσοφίας». Από το 2009 μέχρι σήμερα έχει εκδώσει εφτά βιβλία, όλα από τις κυπριακές Εκδόσεις «Φιλόκυπρος». Σειρά επιστημονικών του άρθρων που αφορούν θέματα δογματικής θεολογίας, φιλοσοφίας και ψυχανάλυσης δημοσιεύονται σε έγκριτα περιοδικά της Ελλάδας και της Κύπρου («Ιστορικά Θέματα», «Ενατενίσεις» κ.α.).
Ασχολείται με τη ζωγραφική και την ποίηση, παραδίδει σειρά φιλοσοφικών διαλέξεων σε σεμιναριακά κέντρα και στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Βριλησσίων. Είναι νυμφευμένος και πατέρας ενός αγοριού τριών ετών.