ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Είναι Εκπαιδευτικός γεννημένη στην Καλαμάτα και διαμένει στα Βριλήσσια από το 1995. ‘Έχει υπηρετήσει στα σχολεία της πόλης μας και σε ελληνόφωνα σχολεία της Σουηδίας.
Μέλος του Δ.Σ. Ελλήνων Εκπ/κών Σκανδιναβίας, Πρόεδρος Ελλ. Κοινότητας Σουηδίας, Πρόεδρος Ελλ/κών Γυναικείων τμημάτων και τμημάτων Νεολαίας Σουηδίας και Νορβηγίας, μέλος Ομοσπονδίας Ελλ. Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας, Γ.Γ. Διεθνούς Επιτροπής Ελληνίδων Μεταναστριών, μέλος Δ.Σ. «Πολίτες του Κόσμου» και Διεθνούς Φιλειρηνικού Κινήματος, Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος Πολιτ/κού Συλλόγου Μεσσηνίων Βριλησσίων «Η ΕΛΑΙΑ».
Στις εκλογές του 2014 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος και ανέλαβε Πρόεδρος της A΄ Σχολικής Επιτροπής, στην ευθύνη της οποίας είναι τα 7 Νηπιαγωγεία και 6 Δημοτικά των Βριλησσίων.
Σε μια εποχή αμφισβήτησης κι αποδοκιμασίας, θεωρώντας αναγκαία τη συμμετοχή στη διαχείριση των κοινών και με βασικές αρχές τη Διαφάνεια, τον ‘Έλεγχο, τη Συνεργασία και την Αποτελεσματικότητα, επιθυμεί να συνεισφέρει για μια πόλη που θέλουμε και μας αξίζει!