Ψηφοδέλτιο νίκης

Ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για προκοπή του δήμου και των δημοτών των Βριλησσίων.

Κατατέθηκε στο πρωτοδικείο Αθηνών το ψηφοδέλτιο της δημοτικής μας κίνησης «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας». Επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος ο Ξένος Μανιατογιάννης και μαζί του οι 50 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μας, για τους οποίους είμαστε υπηρήφανοι για τον καθένα ξεχωριστά.

Πρόκειται για ένα πολιτικά διευρυμένο, κοινωνικά πολυδιάστατο και αυτοδιοικητικά ενωτικό ψηφοδέλτιό ΝΙΚΗΣ των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Το νέο ψηφοδέλτιο μας σηματοδοτείται/νοηματοδοτείται από το ανανεωμένο λογότυπο του συνδυασμού. Σε αυτή νέα φάση του, την 3η κατά σειρά μετά τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 και του Μαΐου του 2014, τα χρώματά του παραμένουν ίδια και το ίδιο ελπιδοφόρα αλλά γίνονται πλέον πιο έντονα, ενώ οι γραμμές και οι γωνίες τους τονίζονται περισσότερο, με βάση και τις επικρατούσες γραφιστικές τάσεις της εποχής. Επίσης, τα αφηρημένης – πράσινης, κίτρινης, μπλε – εκδοχής ανθρώπινα σώματα έρχονται πιο κοντά, ισορροπώντας πια αρμονικά μεταξύ τους και τα κεφάλια τους συντείνουν πλέον σε ενιαία κεφαλή κίτρινου χρώματος.

Μια ανανεωμένη και σύγχρονη γραφιστική σύνθεση, η οποία συναντιέται με τις αναγκαίες διευρύνσεις και συγκλήσεις που απαιτούν οι απαιτητικοί καιροί μας, καθώς και με τις επιταγές της εποχής για στενότερη συνεργασία και για ισόρροπη ανάπτυξη των διαφορετικών τομέων και πλευρών της τοπικής κοινωνίας. Στοιχεία αναγκαία για μια συναινετική και συνεργατική κατεύθυνση στη δημοτική διακυβέρνηση της πόλης μας που αποτελεί το σημερινό διακύβευμα της σύγχρονης εποχής και της απλής αναλογικής.

Ταυτόχρονα ξεκινά η διανομή του απολογισμού του έργου μας στην έντυπη μορφή του που θα ακολουθηθεί από την έκδοση και διανομή του προγράμματος για τη νέα δημοτική θητεία και η καμπάνια μας στο διαδίκτυο, με σύγχρονη ηλεκτρονική αποτύπωση των μηνυμάτων του Δήμου Δημιουργίας μας.

Καλό ΑΓΩΝΑ και με τη ΝΙΚΗ!