Ας κρίνουν οι δημότες τον κομματισμό και τον κιτρινισμό του κ. Ντινόπουλου

Ο κ. Ντινόπουλος έχει ανεβάσει τους ρυθμούς της μαύρης διαφήμισης εναντίον του Δημάρχου Βριλησσίων και της δημοτικής αρχής. Με συρραφή στιγμιότυπων από την τρίωρη εκδήλωση για τον Δημόσιο Απολογισμό Έργου της δημοτικής αρχής επιχειρεί να θέσει τον εαυτό του στο επίκεντρο και να πείσει για την φαιδρή επιχειρηματολογία του περί μηδενικού δημοτικού έργου. Παράλληλα, παρότι γνωρίζει καλά ότι ο Ξένος Μανιατογιάννης δεν μετέχει στην κομματική ζωή παρά μόνο στη δημοτική πολιτική της πόλης, μας κατηγορεί ξεδιάντροπα για κομματικοποίηση της προεκλογικής περιόδου προκειμένου να δικαιολογήσει ότι ο ίδιος κάνει έναν καθαρά κομματικό εκλογικό αγώνα και επενδύει το δημοτικό μέλλον των Βριλησσίων στην επικράτηση του κόμματός του.

Εμείς θα επιμείνουμε αυτοδιοικητικά και ακηδεμόνευτα, αφιερώνοντας τις δυνάμεις μας στην πρόοδο και τη βιωσιμότητα της πόλης και των ανθρώπων της, όσο και αν τον ίδιο δεν τον εξυπηρετεί αυτό. Γιατί αυτό απαιτούν οι καιροί και οι δημότες.

Τον αφήνουμε στον κομματικό παροξυσμό του και στον βούρκο του κιτρινισμού του. Ας τον κρίνουν οι Βριλησσιώτες και οι Βριλησσιώτισσες, οι οποίοι τον γνωρίζουν πια καλά, για το προκλητικό προς την κοινωνία ύφος του και για τις απαράδεκτες μεθόδους του.

Υγ. Αναμένουμε όλοι με αγωνία τη σημερινή συνάντηση του πρώην δημάρχου-υπουργού με τον πρόεδρο του κόμματος του προκειμένου οι βριλησσιώτισσες και οι βριλησσιώτες να μάθουν εάν θα έχουν την «τιμή» να τον έχουν ως υποψήφιο στην κομματική ή τη δημοτική κάλπη…